RSS

Verhuisd!

230420151330 smallMet dankbaarheid laten we jullie wat beelden zien van ons nieuwe huis! Een spoed verhuizing, totaal ongepland en zeer ongeorganiseerd. Maar dankzij de hulp van vrienden en ons Cama team toch en succesvolle en gezellige aangelegenheid!

180420151320 smallToen ons dak naar beneden was gekomen namen we even de tijd om te bidden en na te denken. Gaan we terug of niet… We besloten een nieuw huis te zoeken, en vroegen God van deze traumatische ervaring iets moois te maken en een ons een thuis te geven dat nog beter bij ons past.

230420151329 smallEen interessant proces met tussenpersonen, huisbazen en makelaars bracht ons – soms met wat ondoorzichtige redenen, maar meestal in goede harmonie – langs een flinke selectie huizen. De huizenmarkt is een harde wereld en het vraagt behoorlijk wat scherpte om niet in verhuur praatjes niet marktconforme huurprijzen te trappen.
Na 6 weken bij vrienden en in een guesthouse uit de koffers te hebben geleefd zijn we blij dat we nu weer ons eigen plekje hebben en een goed dak boven ons hoofd! Het huis waarvan Jan na het eerste bezoek Tabitha sms-te “droomhuis gespot!”. Het is een prachtig plekje waar we nog vele jaren hopen te wonen!

 

 

Wat voordelen van dit huis:

 • Er is een tuin om te spelen en buiten te eten
 • Er is een voetbal veld (zand) naast het huis
 • Het is klein en gezellig
 • De kinderen hebben hun eigen kamer
 • We hebben een goede relatie met de huisbaas
 • We zijn omringd door een aantal gepensioneerde ambtenaren, de perfecte sociale controle
 • We kunnen nu allebei lopend naar het werk!
 • Er zijn een paar meisjes van Maria’s leeftijd in de straat
 • Onze beste Senegalese vrienden wonen nu vlakbij
 • Geen vliegtuigen meer die landen boven ons hoofd: wat een rust!

We zijn God dankbaar dat we een nieuw en beter thuis hebben gevonden. We zijn dankbaar voor de vrienden waarmee we gezegend zijn. En bovenal is het bijzonder de vrede van God te ervaren die ons door deze heftige tijd heendraagt.

300420151347 small

230420151327 small 190420151325 small


0 Comments Add Yours ↓

 1. 1

  Wat heerlijk voor jullie!!
  Geniet ervan, God is goed!

 2. Frineke Hardeman #
  2

  Dag Jan en Tabitha, Maria en Simon,
  Fijn dat jullie nu weer een huis hebben gevonden. En leuk dat we er van mee kunnen genieten met de foto’s.
  We hopen dat jullie er nog lang plezier mogen hebben, en veel geluk met elkaar! We wensen jullie veel zegen op het werk daar wat jullie doen.
  Een vriendelijke groet van Arris en Frineke uit VeenendaalYour Comment


Familie Kieviet in Senegal