RSS

Iedereen een leider

Nieuwsgierig kwamen een aantal gemeenteleden kijken bij de zaterdag leiderschapstraining die Jan gaf met een collega. De veelal hoger opgeleide, nieuwe gelovigen komen met vragen als wat is een kerk, welke dimensies kan Gods invloed in mijn leven aannemen en hoe beïnvloedt dat mijn omgeving. Al snel groeide de groep uit tot een 15tal. In open gesprek en Bijbelstudie is hij een reis met hen aangegaan die zijn vruchten begint af te werpen.

Een jonge vrouw geeft wat ze heeft geleerd nu al door aan haar familieleden. Twee mannen beginnen een groepje om de studie met een vriend te doen. De vrouwen delen het op hun bijeenkomsten. “Training leaders to train leaders” is ons motto. We bidden voor een beweging van mensen die Jezus volgen en anderen kunnen begeleiden in hun eerste stappen in navolging van Jezus.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan… toen ik eind 2016 uit het leiderschap van de Internationale kerk in Dakar ging was de gedachte dat ik vooral meer tijd zou hebben voor de andere projecten waaraan ik werk. Maar na een maand had ik al toegezegd aan dominee Pape om op zaterdagen zijn leiders te trainen… Het blijft toch mijn grootste passie!


0 Comments Add Yours ↓

  1. 1

    Heerlijk toch, dat je kan en mag doen wat je passie heeft! Mooi hoe ze er mee aan de slag gaan!Your Comment


Familie Kieviet in Senegal