RSS

Nieuws van Maria en Simon

Het schooljaar is alweer bijna om en Maria en Simon kijken uit naar de lange vakantie. We kijken dankbaar terug op een goed jaar! 

 

Maria moet afscheid nemen van een paar goede vriendinnen die vertrekken naar andere delen van de wereld. Gelukkig blijven er nog een heel aantal over en samen spelen wordt nu serieus met clubjes, geheime codes en logeerpartijtjes. Sinds haar verjaardag lopen er 2 leuke konijntjes door de tuin (waar de planten wat minder blij van worden). Lezen doet Maria heel graag, het liefst in het Nederlands, dan Engels, dan Frans. In de klas is ze gekomen als klassenvertegenwoordiger, dat geeft soms belangrijke taken. Het hele jaar heeft ze toneel les gevolgd op een naschoolse club en binnenkort is de uitvoering, spannend!

 

Simon maakt op school iedereen aan het lachen, maar toch doet hij het prima. Hij heeft Nederlands leren lezen en schrijven en is op niveau groep 3, we zijn trots! Op zijn verjaardagsfeestje gingen we naar het reptilarium en mocht er een krokodil op z’n hoofd lopen! Spelen doet hij het liefst met Maria. Met klasgenootjes stoeit hij graag, en een bloedneus of bult zijn heel normaal. Simon helpt graag met koken en kan al koffie zetten en een ei bakken. Hij speelt heel graag spelletjes en kan met stratego winnen van zijn moeder.


0 Comments Add Yours ↓

  1. 1

    Heerlijk om te lezen, klinkt allemaal gezond!<3

  2. 2

    Hoewel…een krokodil op je hoofd…Your Comment


Familie Kieviet in Senegal