RSS

Foto’s van de reis!

Hierbij een selectie van de foto’s die we tijdens onze reis hebben gemaakt. Onze bezoeken aan het ziekenhuis in Thies, de YWAM Kliniek in het centrum van Dakar. Maar het geeft vooral een eerste impressie over hoe het leven er in Dakar aan toe gaat.

Als je de slideshow bekijkt mis je de toelichting bij de foto’s. Advies om er gewoon handmatig doorheen te klikken 🙂


3 Comments Add Yours ↓

 1. herbert gold #
  1

  hey jan thanks it great work the good Lord reward you abundantly

 2. Larja (en Jacky en ukkie) #
  2

  Lieve Jan&Tabitha,

  Een prachtige impressie van jullie eerste bezoek aan Dakar… Indrukwekkend! Er is zoveel te zien en te beleven; denk dat ons iedere keer bij het zien van foto’s weer nieuwe dingen zullen opvallen. Er staat jullie een groot avontuur te wachten! We zullen met veel plezier jullie ervaringen volgen en in gedachten jullie steunen bij wat op jullie pad komt. Maar we zien jullie nog wel voor jullie vertrek naar Parijs en daarna Senegal!

  Veel liefs van ons 2 en 1/2

 3. Beppie wessels #
  3

  Heel mooie foto’s.Ook wel heel herkenbaar: die nomadische Fulani en de tijdelijke huizen die overal worden neergzet en weer afgebroken, de traditionele tandenborstel. (de San hebben een speciale wortel die ze “onze Colgate” noemen en altijd nog liever gebruiken dan echte Colgate. Gods zegen toegebeden bij alle voorbereidingen. Jan en BeppieYour Comment


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!