RSS

Op de markt is je gulden een daalder waard!

Sandaga“Op de markt is je gulden een daalder waard!” Met deze gedachte in mijn hoofd loop ik met Bernard over de drukke Sandaga markt in hartje Dakar. Gelukkig is het net na een grote Islamitische feestdag, en is het nog redelijk rustig. We zijn op zoek naar tweedehands muziekinstrumenten die we kunnen gebruiken voor muzieklessen in de dorpen.

SAMSUNG

We zijn druk met de voorbereidingen van de Club Musique d’Impact. Een training die we gaan geven in verschillende dorpen in Senegal. Door te investeren in een nieuwe generatie muzikanten willen we bijdragen aan een oplossing voor het gebrek aan Christelijke muzikanten.

SAMSUNG

Feilloos leidt Bernard ons langs honderden kraampjes door nauwe straatjes naar een weg gevuld met kleine winkeltjes met tweedehands instrumenten. Na even rond gekeken te hebben fluistert hij me toe dat we misschien beet hebben. Een semi-professionele Roland keyboard in schijnbaar ongebruikte staat. Bij navraag blijkt dat het schermpje kapot is. Na een mooi spel van onderhandelen en afdingen krijgen we de Roland voor een mooie prijs mee!

Met een tweede keyboard + standaard en een gitaar komen we precies binnen budget uit! Zo zie je maar, op de markt is je gulden een daalder waard!


1 Comments Add Yours ↓

  1. 1

    Gaaf is dat! Dat maakt het muciseren nog plezieriger… voor jou dan misschien het ‘luisteren’;)Your Comment


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!