RSS

Ontmoetingen muziek: nooit gedacht…

 Jamais jamaisJamais, jamais jamais sans Jésus” (nooit nooit nooit zonder Jezus) zongen we 3 jaar geleden toen onze reis naar Senegal begon. Dit swingende lied van een voor ons nog onbekende zanger speelde in al onze voorbereidingen voor ons vertrek naar Senegal. Nu we na ons verlof opnieuw naar Senegal vertrekken zingen we “jamais jamais jamais, still on a way to a better day” van de band Trinity. Een lied geïnspireerd door het eerdere lied van Bernard, na een ontmoeting in Senegal. Een liedje werd een ontmoeting werd een inspiratiebron werd een netwerk. Een netwerk dat zich alsmaar uitbreidt. Omdat de muziek goed is en omdat de boodschap harten aanraakt. 

29_cissahandshakesmallAls manager en coach van Bernard heeft Jan in Nederland allerlei ontmoetingen gehad in de muziekbranche. Muzikanten, uitgevers, theologen, dirigenten en ga zo maar door. Swingen, zingen en inspiratie opdoen. Het is altijd goed om de houding van een leerling te hebben, des te meer als je weinig kaas gegeten hebt van de materie. Toch is het een bemoedigende ervaring. Samen staan we sterk. Ook al ben ik a-muzikaal, met de juiste adviseurs kan er wat moois ontstaan!

In de tussentijd heeft Bernard in Amerika genetwerkt. Ook hij heeft mooie contacten opgedaan. En als concreet resultaat, een nieuwe video! Deze video opent vervolgens weer deuren op de nationale televisie. De video komt veelvuldig voorbij, en Bernard krijgt regelmatig uitnodigingen voor een interview. Het zijn momenten dat hij met bewogenheid, duidelijkheid en wijsheid over zijn drijfveren kan spreken. Nooit gedacht dat het Goede Nieuws nog eens zo op de Senegalese televisie zou komen!

[youtuber error=’Not a YouTube, Vimeo or Google Video URL: http://youtube.com/watch?v=Gwtb4Kggm5Y’]


Your Comment


Familie Kieviet in Senegal