RSS

Nieuwe video voor een warme kerst

“ik luister graag naar je muziek, ook al ben ik Moslim.” Het is een reactie van een tiener op Facebook en het geeft maar eens te meer aan dat de muziek van Bernard een zeer breed publiek bereikt. En na weken plannen, scenario schrijven, casting, decor bouwen, locaties zoeken, fundraisen en filmen is het geweldig deze reactie te lezen op onze nieuwe video. Het lied “Sacrifice” over het feestmaal dat God de Heer aanricht voor alle volken (Jesaja 25).

sacrifice-jesaja-nlHet verhaal dat verteld wordt is eigenlijk het levensverhaal van Bernard zelf. Hoe hij ervoer dat God de enige was die naar hem omzag in zijn pijn en problemen. Sterker nog, Jezus nam hem bij de hand en bracht hem in een gemeenschap van gelovigen. Een geestelijke familie die hem in vreugde ontving en hielp te groeien in geloof.

Rondom de tafel zijn vele West-Afrikaanse landen vertegenwoordigd. De gasten zijn gekleed in hun mooiste traditionele kledij en op de tafel staan karakteristieke maaltijden. We willen een creatieve uiting wordt gegeven aan het hemels banket waarvoor we allen zijn uitgenodigd, zoals beschreven door de profeet Jesaja.

Samen zingen we: Hallelujah, Jezus heeft het volbracht. Hallelujah de redding is volkomen. Hallelujah, wat beloofd is is aangebroken!” Vanuit meer dan tien kerken zijn mensen gekomen om mee te werken. Een nieuw lied voor de kerk in West-Afrika.

Sacrfice staat op het album Connexion. Dit is beschikbaar in de applestore: http://apple.co/2h8zHZy op Deezer en Spotify. Hardcopy voor slechts 10  euro + porto (mooie luxe uitvoering met de vertaling van de liedjes in het Engels ) stuur een berichtje naar: jan [@] kieviet.org

 


Your Comment


Familie Kieviet in Senegal