RSS

Beschikbare CD’s en DVD’s

2016 - CD Booklet Cissa [Connexion] FRONTInmiddels hebben we al veel mooie albums mogen produceren. U kunt een album bestellen door een mailtje te sturen naar jan[@]kieviet.org. De CDs en de DVD kosten € 10.- per stuk + €1,99 verzendkosten.

Met het album Connexion breekt weer een nieuwe dimensie aan in de muzikaliteit van Bernard. Onder andere dankzij een machtige featuring met Elbert Smelt van Trinity (Samm Kat) en het dromerige “Voyage” komt de muzikale diversiteit van Bernard weer prachtig tot uiting.

Bij de lancering van het album wordt ook een groot gospel concert georganiseerd. Deze DVD bevat een registratie van het concert, 2 exclusieve concerten en alle muziekvideo’s die we tot nu toe hebben opgenomen.

Daara Xale Yi def Met Daara Xale Yi  “de leerschool van de kinderen” – maakt Bernard een echt kinderalbum. Leuke makkelijk mee te zingen teksten (Respectez maman, respectez papa), op catchy melodietjes die de kinderen nog lang zullen meezingen!
Jaquette 1Op het album Jakaarlo gaat Bernard terug naar zijn worship roots. Het lied Hosanna geeft met zijn vrolijke uptempo en krachtige tekst een goede impressie van dit album.
1ZimbJPPrès du Coeur: Het album waarmee Bernard door brak bij het grote publiek in Senegal met liedjes als Harmoniser, Doom ju Reer en de up-tempo versie van l’Amour Vivant.
cover a la croixA la Croix is het album waar ik ooit verliefd op werd, en hoewel de opnamekwaliteit misschien wat minder is laten de deuntjes en teksten je niet meer los!

bestellen doe je door een mailtje te sturen naar jan[@]kieviet.org.

De CDs en de DVD kosten € 10.- per stuk + €1,99 verzendkosten.

 


Your Comment


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!