RSS

Video Gemist?

Inmiddels hebben we in samenwerking met Bernard al 5 muziekvideo’s gemaakt! Ze zijn nog niet allemaal op onze website voorbij gekomen, vandaar deze recap. Geniet ervan!

Harmoniser, de video waarmee het allemaal begon, de nationale doorbraak van Bernard. Nog steeds regelmatig te zien op Senegalese televisie, en zeg nou zelf, dit zou toch zomaar de nieuwe zomerhit voor 2015 kunnen zijn?

Eind 2014 waren we op straat een kort promofilmpje aan het maken, wat uiteraard voor een groepje “kijkers” zorgden. Toen we hen de video Doom ju Reer lieten zien konden ze allemaal meezingen! Mijns inziens de video die de meeste impact heeft gehad!

Het zal de kenners van het album “Près du Cœur” direct opvallen dat de video van L’Amour Vivant enkel qua tekst nog lijkt op het origineel op het album. De uptempo beats zijn vervangen door het snarenspel van de traditionele Kora. Zeker een aanwinst deze remix!

Hosanna, eerste video van het nieuwe album Jakaarlo, werd door the Christian Broadcasting Network (CBN) geselecteerd om over de hele wereld vertoond te worden in hun kerstboodschap.

Geschreven en opgenomen in Amerika, laat Bernard in Soins du Cœur wederom zijn muzikale veelzijdigheid zien. We brachten deze clip bij een televisiestation langs, en binnen 10 minuten hadden ze ‘m live op de nationale televisie!

Kijk voor de video’s met Engelse ondertitels op: http://www.cissamusic.com/musique/


Your Comment


Familie Kieviet in Senegal