RSS

Tournee Bernard

Het eerste concert van Bernard in Nederland was direct in de meest multiculturele (en mooiste) stad van ons land. Met de perfecte organisatie van Jolien en haar team en het hartelijke Frans van Corine voelde Bernard zich direct thuis.

Veel tijd om uit te rusten was er niet. Want de volgende dag speelde Bernard een paar liedjes in de dienst van de ICF, om vervolgens door te rijden naar Gouda waar de Cama gemeente een concert had voorbereid. Bijzonder voor Bernard om Gouda, dat hier enkel van de kaas bekend is, in het echt te zien. Met dank aan Irene en haar mensen. Fotografie Lucas A. Nijenhuis Gouda.

Gelukkig nu wel een paar dagen om bij te komen (en een dagje te jammen met Trinity). Donderdag speelde Bernard met hen mee op een TEAR event in Houten.

Dit was de aftrap van een druk weekend. Vrijdagavond (in voor ons bekende temperaturen, maar voor Nederlandse begrippen snikheet) hadden we een prachtige avond met Sing-in en concert in de Bethelkerk in Veenendaal. Hartelijk dank aan de band, geluidsteam en natuurlijk Rick en Bertine voor deze onvergetelijke avond!

Zaterdagochtend stond de wekker alweer vroeg. Het concert waar het idee van een tournee allemaal mee begon: Cama Zending bestaat 60 jaar! De oudste Cama gemeente van Nederland was afgeladen vol, en jong en oud genoten van een optreden van Bernard (en van de workshops en sprekers natuurlijk). Bedankt Evalyne, Gerrie, Harold, Boudewijn en alle andere vrijwilligers!!

Tijd om lang na te kletsen hadden we niet, want aan de andere kant van Nederland werd een nieuw podium gebouwd. In de oude kerk in Vriezenveen speelde Bernard wederom samen met Trinity op een fundraiser voor een reis naar Kenia. Foto’s zijn van onze gewaardeerde collega Ewien, die veel van onze foto’s en video’s maakt: www.avonturiers.nl

Na wederom een kort nachtje volgde een warme ontvangst in Huizen. Baptistengemeente ’t Gooi had Bernard uitgenodigd om een aantal liederen te zingen in de dienst. Het werd een feest waarin we de liefde van God vierden, en Bernard ook uitgebreid zijn getuigenis gaf. Het was een mooie afsluiting van een indrukwekkende tournee! Foto’s: Murk Feitsma: www.dekunstvanfotografie.nl

Bij terugkomst realiseerde ik me pas ten volle wat een bijzondere tijd we beleefd hebben. We zijn er door veranderd. Relaties zijn verdiept, nieuwe vriendschappen ontstaan en we hebben iets kunnen delen van wat God in Senegal doet door muziek. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes!! (en in het bijzonder aan Bertine die achter de schermen mega veel werk heeft verzet). Wat een voorrecht om met jullie samen onze God te dienen!


Your Comment


Familie Kieviet in Senegal