RSS

“MARANATHA”

“Maranatha”, een uitroep van hoop die sinds de vroege kerk geuit wordt. Het weerspiegelt een diepgeworteld verlangen naar gerechtigheid in situaties van lijden en onrecht. De dagelijkse confrontatie met onrecht maakt dat veel mensen zich herkennen in dit verlangen. De titel van het nieuwe album van Bernard brengt dan ook verbinding. Verschillende artiesten die we op het FIAC beter hebben leren kennen werken mee op het album. Maar er is ook voor het eerst verbinding met Katholieke organisaties, zij gaan het album verkopen en veel draaien op de radio.

“Bonjour Cisa” roept iemand als we over straat lopen richting de Katholieke radio. Eenmaal in het gebouw spreekt iedereen hem aan alsof ze elkaar al jaren kennen. Navraag leert dat dit helemaal niet het geval is. De muziek is ons vooruitgegaan, en zo kennen steeds meer mensen Bernard. Dat blijkt nog maar eens te meer tijdens een live radio-uitzending. Er bellen zoveel luisteraars, dat Bernard bijna geen vragen van de journalist kan beantwoorden!

Het album Maranatha brengt weer een heel nieuw muzikaal spectrum naar voren. Het is meer gericht op de internationale markt dan specifiek op Senegal en zal voor veel mensen dan ook wat makkelijker in het gehoor liggen. Het album is te binnenkort te beluisteren op Spotify en Deezer, en nu alvast te bestellen voor 10€ (excl. verzendkosten) via jan [at] kieviet.org


0 Comments Add Yours ↓

  1. 1

    Mooi en bijzonder dat er zoveel bereik is!Your Comment


Familie Kieviet in Senegal