RSS

In concert!

Cissa visie

“Muziek is als een parel, zo mooi dat je het met iedereen wilt delen. Muziek communiceert, het raakt je. God heeft deze muzikale creativiteit in ons gelegd.” Het is 26 april, het is feest! Het nieuwe album van Bernard wordt ingewijd. Ik (Jan) mag als producent de visie uitleggen namens ons team. Muziek gemaakt door jonge christenen mag een plaats hebben in de Senegalese maatschappij. Bijbelse teksten kunnen zelfs zeer relevant zijn voor het leven van alledag in Senegal. Dat blijkt wel uit het succes van deze nieuwe CD die door vele radio en tv stations met enthousiasme is ontvangen.

De visie is om een beweging op gang te brengen van jonge Senegalese christen muzikanten. Het is de visie die brandt in het hart van Bernard. Als Christelijke muzikant heeft hij zich vaak alleen voelen staan. Hij wil de ervaring van jarenlang hard werken en strijden voor christelijke muziek ten dienste stellen van jonge muzikanten. Zodat de weg voor hen wat minder zwaar zal zijn, en de weg al gedeeltelijk gebaand is.

Maria Concert

Door middel van het organiseren van workshops, jamsessies en concerten willen we de muzikanten inspireren en stimuleren in hun muzikale ontwikkeling. Door advies, begeleiding en fundraising willen we hen helpen de volgende stap te maken in hun muzikale carrière. Elke artiest heeft zijn eigen geluid, maar we hebben één ding gemeen: samen ontvangen we muziek als gave van God en zetten we onze talenten in om goede muziek te maken met een diepe boodschap.

ConcertTijdens de twee concerten die we gegeven hebben zie ik een beweging van hoop ontstaan. Jonge christenen realiseren zich dat ze trots mogen zijn op hun boodschap en dat christenen in staat zijn hoge kwaliteit werk te leveren. Een hoop die door teleurstellingen uit het verleden uitgedoofd leek te zijn. Als de verwachting groeit, neemt ook onze verantwoordelijkheid toe. Maar aangemoedigd door de reacties in de media en de kerken slaan we de handen ineen om de kansen te verzilveren die zich nu aan doen!

Mede dankzij jullie giften hebben we al veel bereikt. Rendabel is het werk helaas nog niet. Giften blijven welkom en nodig: via Ideal kunnen giften worden overgemaakt, of neem contact op voor het sponsoren van een heel project: jan @ kieviet.org


0 Comments Add Yours ↓

  1. 1

    Mooi! En Maria heeft de smaak ook te pakken!:-)Your Comment


Familie Kieviet in Senegal