RSS

De belangrijkste connectie…

DSC00264bw_smallConnexion, de titel van de laatste CD van Cissa geeft goed weer wat er gebeurde tijdens het kerstconcert. Niet alleen was het contact met publiek enthousiast en werd de act opgenomen voor televisie. Verschillende jonge gospel artiesten kregen een podium en dat gaf een gevarieerd programma, verrassende acts en een nieuwe impuls in de christelijke muziek in Senegal.

DSC00107-2_smallBij het voorprogramma was de sfeer al geweldig. Eén van de gastvrouwen klimt het podium op en danst vrolijk mee op de muziek. Muziek van een band die ik voor het eerst hoor. Een van de gitaristen heeft op onze training in Thiès de fijne kneepjes van het vak geleerd! Voor sommige bands is het de eerste keer dat ze voor een grote zaal optreden. Voor ons is het onbeschrijfelijk om te zien dat de gospel scene in Senegal echt ontwikkeld!

DSC00363_smallBernard wisselt zijn liedjes af met persoonlijke getuigenissen. De muziek en choreografie brengen de zaal in vervoering. Het maanden oefenen werpt zijn vruchten af! Achter de schermen heb ik de tijd om nog wat danspasje te oefenen. De sfeer is fantastisch de organisatie loopt gesmeerd. We voelen ons verbonden. Als team met elkaar. En met de Schepper die de mens zo rijk heeft gezegend met muzikaliteit!


Your Comment


Familie Kieviet in Senegal