RSS

CAMA

We worden uitgezonden door CAMA Zending. Dit is een Nederlandse organisatie die verbonden is aan de Amerikaanse Christian and Missionary Alliance (CMA). We hebben deze organisatie gekozen omdat we ons goed kunnen vinden in de visie, theologie en werkwijze van de CAMA. Omdat onze insteek lange termijn zending is vinden we het belangrijk deel te zijn van een organisatie die ons steunt in goede en moeilijke tijden. Na een intensief selectie proces zijn we hier aangenomen. CAMA heeft ons vervolgens gekoppeld aan het team in Senegal omdat we daar met onze werkervaring en persoonlijkheid goed passen. Verder neemt CAMA verantwoordelijkheid voor onder andere het voorbereidingstraject, financiële stabiliteit (ook als giften terug lopen), het waarborgen van veiligheid en pastorale en psychologische ondersteuning voor ons en onze kinderen. Al met al zorgt CAMA voor een solide fundament onder onze uitzending.

Joel & Elin CMA Teamleaders

Omdat de CAMA een Algemeen Nut Beogende Instelling is zijn giften voor ons werk ook belasting aftrekbaar. De CAMA geeft een gratis informatieblad Pionier uit aanmelden hiervoor kan via een mailtje aan info@cama.nl

In Senegal zullen we gaan werken in het internationale team van de CMA. De CMA is pas enkele jaren in Senegal actief en de projecten staan nog in de kinderschoenen. Er is een opvang voor Talibé kinderen in Saint Louis, een kennisuitwisselingsproject tussen universiteiten uit Amerika en Senegal, een waterpompenproject en een knieprothesen project.

Klik hier voor de website van CAMAYour Comment


Familie Kieviet in Senegal